Τα συλλυπητήρια της Εθνικής Αγγλίας: «Ο Τζορτζ ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας»

Ανακοίνωση για την τραγική είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, εξέδωσε η Εθνική Αγγλίας καθώς και η πρώην ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο θρήνος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, είναι τεράστιος στο χώρο του ποδοσφαίρου. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Αγγλία, απ’ όπου καταγόταν ο 31χρονος και φυσικά έζησε και αγωνίστηκε για πολλά χρόνια.

Η Εθνική Αγγλίας μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει:

«Είμαστε σοκαρισμένοι από το θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά με πολλούς παίκτες μας, ενώ εκπροσωπούσε την Ελλάδα που θα είναι αντίπαλός μας το βράδυ της Πέμπτης.

Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του Τζορτζ, τους φίλους και συμπαίκτες του στο σύλλογο και στην Εθνική ομάδα, αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην οποία αγωνίστηκε για πολλά χρόνια. Μάλιστα η ομάδα σε ένδειξη πένθους έχει πλέον μαύρο το έμβλημά της στα social media:

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σοκαρισμένη και ιδιαίτερα θλιμμένη στο άκουσμα του θανάτου του πρώην παίκτη μας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αμυντικός έφυγε απ’ το κλαμπ το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια εδώ και ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στους υποστηρικτές, τα μέλη και τους συμπαίκτες που φόρεσε την φανέλα μαζί τους.

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όσων σχετίζονται με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ».