Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε προσδιορίζεται η ώρα θανάτου του - Πού θα γίνει η κηδεία

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ που συγκλόνισε τον ελληνικό αθλητισμό.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε προσδιορίζεται η ώρα θανάτου του - Πού θα γίνει η κηδεία
INTIME NEWS
2'

Το σοκ στον ελληνικό αθλητισμό είναι μεγάλο από το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει παγώσει τους πάντες, με τον 31χρονο αθλητή του Παναθηναϊκού να εντοπίζεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκε τραύμα στη σορό του Ελληνοάγγλου, με την ώρα του θανάτου του να προσδιορίζεται τουλάχιστον 4 ώρες πριν ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία (στις 22:29).

Η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του προσπαθούσε επί ώρες να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τα κατάφερε και τελικά τον διεθνή αθλητή εντόπισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Την έρευνα έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ η ακριβής αιτία του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή. Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, κατά πάσα πιθανότητα στην Αγγλία, όπου ζει και η οικογένειά του.

Τραγικές φιγούρες οι συμπαίκτες του

Στη Γλυφάδα και το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, έσπευσαν αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, φίλοι και συμπαίκτες του.

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Παπαδημητρίου (τεχνικός διευθυντής) ο Γιώργος Τζαβέλλας με τον οποίο ήταν μαζί στην Εθνική ομάδα πέρα απ’ το «τριφύλλι» όπου ο Τζαβέλλας είχε ρόλο γενικού αρχηγού.

Εκεί ήταν και ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο Χόρντουρ Μάγκουσον, ο Τόνι Βιλένα, φίλοι του απ’ τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Ελλάδας

Το σοκ είναι μεγάλο και στην Εθνική Ελλάδας, με τους παίκτες που βρίσκονται στο Λονδίνο να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισαν να καλούν στην Αθήνα και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί. Φυσικά και ο αγώνας με τα «τρία λιοντάρια» μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι συναισθηματικά φορτισμένοι με τον θάνατο του Μπάλντοκ.

Σε μια λιτή και συγκινητική ανακοίνωσή της η Εθνική ομάδα αποχαιρέτησε με οδύνη τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

«Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…», αναφέρεται σε αυτή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή