Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν κοιμηθηκαμε όλο το βράδυ» - Σε κατάσταση σοκ οι συμπαίκτες του στην Εθνική

«Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ επισκίασε τα πάντα εδώ», είπαν οι συμπαίκτες 

Η είδηση θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει «βυθίσει» στο πένθος τον Παναθηναϊκό, την εθνική Ελλάδος, τις ομάδες στις οποίες αγωνίσθηκε στο παρελθόν ο ομογενής ποδοσφαιριστής, τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day», σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συμπαίκτες του άτυχου διεθνή δεξιού οπισθοφύλακα. Όπως είπαν δεν είχε εμφανιστεί στα τελευταία παιχνίδια με την Εθνική λόγω ενός τραυματισμού.

«Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ επισκίασε τα πάντα εδώ. Ήταν ένα παιδί που τα προηγούμενα χρόνια ερχόταν σε όλες τις αποστολές μαζί. Κάποια παιδιά ήταν πιο κοντά του. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του χθες βράδυ δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν. Ο θάνατός του μάς έκανε όλους να σοκαριστούμε, να είμαστε συντετριμμένοι όλοι. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε έρθει στα τελευταία τρία παιχνίδια με την Εθνική λόγω ενός τραυματισμού. Είμαστε όλοι με ερωτηματικό γιατί ένας ποδοσφαιριστής, τόσο νέος έφυγε έτσι. Έχει ζητηθεί από την ομάδα να παίξουν με μαύρα περιβραχιόνια και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή» είπε ο Σπύρος Νάσιος στο Happy Day.

«Τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας»

Υπενθυμίζεται πως ο θάνατος του επιβεβαιώθηκε νωρίτερα από την οικογένεια του με ένα λιτό μήνυμα, ζητώντας από ελληνικά κι αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της.

Προχώρησε σε δήλωση, η οποία επιβεβαιώνει το θάνατο του παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής και ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια, είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή» αναφέρει το μήνυμα της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.