Τζορτζ Μπάλντοκ: Κανένα περιθώριο αναβολής του Αγγλία - Ελλάδα | Οι επαφές με την UEFA

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ «πάγωσε» τα μέλη και τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας, αλλά ο αγώνας με την Αγγλία απόψε θα γίνει κανονικά.
INTIME SPORTS

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τον ελληνικό αθλητισμό από το βράδυ της Τετάρτης (9/10).

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει παγώσει τους πάντες, με τον 31χρονο αθλητή του Παναθηναϊκού να εντοπίζεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του προσπαθούσε επί ώρες να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τα κατάφερε και τελικά τον διεθνή αθλητή εντόπισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Το σοκ είναι μεγάλο και στην Εθνική Ελλάδας, με τους παίκτες που βρίσκονται στο Λονδίνο να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισαν να καλούν στην Αθήνα και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί. Φυσικά και ο αγώνας με τα «τρία λιοντάρια» μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι συναισθηματικά φορτισμένοι με τον θάνατο του Μπάλντοκ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ΕΠΟ είχαν αλλεπάλληλες επαφές με ανώτατα κλιμάκια της UEFA από χτες το βράδυ σχετικά με τη διεξαγωγή του αποψινού (21:45) αγώνα με την Αγγλία, ζητώντας την αναβολή του, ωστόσο τους έγινε ξεκάθαρο πως δεν υπήρχε κανένα τέτοιο περιθώριο...

Σχετικές ειδήσεις