Nations League: Αγγλία - Ελλάδα: Πρόβλημα με Τσιμίκα - Η ενδεκάδα της εθνικής ομάδας

Αγγλία - Ελλάδα: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την εθνική ομάδα, μια και ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε εκτός αποστολής.

Κώστας Τσιμίκας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Εκτός αποστολής έμεινε εκτάκτως ο αμυντικός της Λίβερπουλ
Eurokinissi Sports
1'

Έναν «πονοκέφαλο» της τελευταίας στιγμής καλείται να διαχειριστεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ ταλαιπωρείται από ίωση και για τον λόγο αυτό έμεινε στο ξενοδοχείο. Έτσι, την θέση του στην αρχική ενδεκάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Λάζαρος Ρότα και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Ντίνος Μαυροπάνος.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μανώλης Σιώπης και Δημήτρης Κουρμπέλης, με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει ρόλο επιτελικού μέσου πιο μπροστά τους. Στα δεξιά θα κινείται ο Γιώργος Μασούρας, στα αριστερά ο Χρήστος Τζιόλης και στην κορυφή της επίθεσης ξεκινά ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάννης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης και Μάνταλος.

https://www.instagram.com/p/DA88UNVtzbd/

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή