Live, Nations League: Αγγλία - Ελλάδα 1-2 (Τελικό) - Τεράστιο διπλό στο Γουέμπλεϊ!

Αγγλία - Ελλάδα: Παρακολουθήστε και σχολιάστε το κρίσιμο ματς για το Nations League που γίνεται στην «σκιά» της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.
LIVE η αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Αγγλία στο Γουέμπλεϊ
EUROKINISSI

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός στην χώρα θρηνεί την απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τετάρτης (09/10) στην οικία του στην Αθήνα, μερικές ώρες πριν το ιστορικό ματς της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο εκλιπών.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η UEFA αποφάσισε να μην προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα, μια και το καλεντάρι είναι πιεστικό και δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» καλείται να δείξει τεράστια ψυχικά αποθέματα και να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του για το ματς της 3ης αγωνιστικής της League B με τα «Τρία Λιοντάρια», αλλά και αυτό που έπεται με την Ιρλανδία, τον Φώτη Ιωαννίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ακόμα, πλήγμα της τελευταίας στιγμής αποτελεί και ο αποκλεισμός του Κώστα Τσιμίκα από την αποστολή, μια και ο αμυντικός της Λίβερπουλ ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε στο ξενοδοχείο.

Παράλληλα, προβλήματα υπάρχουν και στην Αγγλία, μια και ο Χάρι Κέιν είναι αμφίβολος, όπως και ο Τζακ Γκρίλις.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την αναμέτρηση Αγγλία - Ελλάδα:

Σχετικές ειδήσεις