Εθνική Ελλάδας: «Για τον Μπάλντοκ» - Αποθέωση από τα διεθνή ΜΜΕ κι Εθνική «τρέλα» ενόψει Ιρλανδίας!

Εθνική Ελλάδας: Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν τους διεθνής για το ιστορικό «διπλό» επί της Αγγλίας, το οποίο αφιέρωσαν στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ - «Έκρηξη πωλήσεων» στα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα - Ιρλανδία.

Εθνική Ελλάδας
INTIME SPORTS
1'

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με το σοκ της απώλειας του συμπαίκτη τους, έκαναν κατάθεση ψυχής στο Wembley.

Μετά την ιστορική πρώτη νίκη επί των Άγγλων, οι παίκτες της «γαλανόλευκης» ύψωσαν τη φανέλα με το Νο2, την οποία φορούσε ο αδικοχαμένος 31χρονος συμπαίκτης τους.

Το BBC Sports αναφέρει στο ρεπορτάζ του ότι: «Η Ελλάδα τα έδωσε όλα για τον Μπάλντοκ στη νίκη επί της Αγγλίας», ενώ το Sky Sports, σημειώνει: «Αγγλία 1-2 Ελλάδα: Το διπλό του Βαγγέλη Παυλίδη ζαλίζει το Γουέμπλεϊ και χαλάει τις ελπίδες του Λι Κάρσλεϊ να γίνει προπονητής».

«Για το Γιώργο» υπογραμμίζει η Daily Mail, η οποία σχολιάζει: «Η ελληνική τραγωδία της Αγγλίας: Η Αγγλία ήταν ένα άμορφο χάος κατά τη διάρκεια της ήττας της από την Ελλάδα με 2-1».

«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια του Ελλάδα – Ιρλανδία

Το ιστορικό «διπλό» επί της Αγγλίας έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (11/10) σημειώθηκε «έκρηξη πωλήσεων». Συγκεκριμένα, έφυγαν 3.000 εισιτήρια το διάστημα αυτό και συνολικά 12.000, έχοντας ξεπεράσει τον αριθμό της αντίστοιχης ημέρας του αγώνα του Σεπτεμβρίου με την Φινλανδία. Το Ελλάδα – Ιρλανδία είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (13/10), στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή