Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας – Πότε παίζει με Ιρλανδία

Εθνική Ελλάδα: Ο Κώστας Τσιμίκας κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας παρουσίασαν ήπια συμπτώματα φαρυγγίτιδας κι έμειναν εκτός την Παρασκευή (11/10).
INTIME SPORTS

Η Εθνική πέτυχαν μια ιστορική νίκη επί της Αγγλίας στο Wembley, την οποία αφιέρωσαν στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι πλέον υποχρεωμένοι να… κοιτάξουν παρακάτω και την Παρασκευή (11/10) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ιρλανδία.

Ο Κώστας Τσιμίκας κι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έμειναν εκτός προπόνησης, καθώς παρουσίασαν συμπτώματα φαρυγγίτιδας και για προληπτικούς λόγους κάνουν χρήση προστατευτικής μάσκας.

«Εξαφανίζονται» τα εισιτήρια του Ελλάδα – Ιρλανδία

Το ιστορικό «διπλό» επί της Αγγλίας έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο και τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (11/10) σημειώθηκε «έκρηξη πωλήσεων». Συγκεκριμένα, έφυγαν 3.000 εισιτήρια το διάστημα αυτό και συνολικά 12.000, έχοντας ξεπεράσει τον αριθμό της αντίστοιχης ημέρας του αγώνα του Σεπτεμβρίου με την Φινλανδία.

Το Ελλάδα – Ιρλανδία, για την 4η αγωνιστική του Nations League, είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (13/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις