Γκάρι Λίνεκερ, Άλαν Σίρερ και Μάικα Ρίτσαρτς αποθέωσαν την Εθνική Ελλάδας

Τα σχόλια των τριών παλαίμαχων Άγγλων διεθνών για το ματς του Γουέμπλεϊ, «έβγαλαν» το καπέλο στην Ελλάδα.

Τρεις παλιές δόξες του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχουν ένα απ’ τα πιο επιτυχημένα podcast γύρω απ’ το άθλημα. Συγχρόνως είναι τρεις σχολιαστές και παρουσιαστές εκπομπών που κάνουν θραύση στην Αγγλία και όχι μόνο. Γκάρι Λίνεκερ, Άλαν Σίρερ και Μάικα Ρίτσαρτς.

Οι πασίγνωστοι παλιοί άσοι των «τριών λιονταριών» στο Podcast «The rest is football», αποθέωσαν την Εθνική Ελλάδας για το παιχνίδι της και τη νίκη της επί της Αγγλίας. Βγάζοντας το καπέλο στην «γαλανόλευκη».

Χαρακτηριστικά μερικές απ’ τις ατάκες τους:

Γκάρι Λίνεκερ: «Η ομάδα της Ελλάδας είχε μια απόδοση για την οποία ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα ήταν περήφανος. Έπαιξαν πολύ καλά, αμύνθηκαν εξαιρετικά, ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Ζήτησαν να αναβληθεί το ματς και η UEFA αρνήθηκε. Νομίζω έκαναν το αμέσως καλύτερο, βγήκαν εκεί έξω και απέδωσαν πραγματικά εντυπωσιακά».

Άλαν Σίρερ: «Πήγαν εξαιρετικά ακόμη και που βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο λόγω των συνθηκών. Πνευματικά πρέπει να ήταν τόσο δύσκολο γι’ αυτούς».

Μάικα Ρίτσαρντς: «Λόγω των παικτών που έχουμε περιμένουμε να νικήσουμε την Ελλάδα. Όμως κοιτάς κάποιους απ’ τους παίκτες τους, είναι ομάδα, αυτή ήταν η διαφορά. Ήξεραν τους ρόλους τους, ήταν θαυμάσιοι. Πραγματικά ήταν».

https://www.tiktok.com/@restisfootball/video/7424460064624217376