Ξύλο ανάμεσα σε Αλβανούς και Ρουμάνους εργάτες στο «Καμπ Νου»!

Απίστευτο σκηνικό στο υπό κατασκευή γήπεδο της Μπαρτσελόνα, με Βαλκάνιους εργάτες να έχουν άγρια συμπλοκή μεταξύ τους με 6 τραυματίες.

Ξύλο ανάμεσα σε Αλβανούς και Ρουμάνους εργάτες στο «Καμπ Νου»!
1'

Το «Καμπ Νου» έχει γκρεμιστεί εδώ και πολλούς μήνες, με την ανακατασκευή της ιστορικής έδρας της Μπαρτσελόνα να συνεχίζεται. Οι φίλοι των «μπλαουγκράνα» περιμένουν πως και πως την κατασκευή του γηπέδου, όμως αυτοί που εργάζονται γι’ αυτό έχουν κι άλλα ζητήματα στο μυαλό τους.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ισπανία, το βράδυ της Πέμπτης ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε εργάτες στο γήπεδο. Εργαζόμενοι για την κατασκευή της εγκατάστασης ήρθαν στα χέρια, με την κατάσταση να ξεφεύγει για τα καλά.

Χρησιμοποιήθηκαν λοστοί και ξύλα τα οποία όπως είναι λογικό βρίσκονται σε αφθονία στο εργοτάξιο. Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε 20 άτομα περίπου στο σημείο όπου θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι αντίπαλες ομάδες εργατών, ήταν Αλβανοί και Ρουμάνοι. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο επεισόδιο, καθώς τον Μάιο είχαν γίνει τα ίδια με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερα άτομα. Αυτή τη φορά υπάρχουν 6 τραυματίες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή