«Σπουδαίοι Έλληνες»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (12/10)

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος του Σαββάτου (12/10).

Αθλητικές εφημερίδες
INTIME SPORTS
1'

Οι ανατριχιαστικές στιγμές πριν και μετά τον αγώνα στο Wembley, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, αποτυπώνονται στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (12/10).

Η ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από τον θρίαμβο επί της Αγγλίας θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας κι όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος: «Η ανατριχιαστική ομιλία του αρχηγού, Τάσου Μπακασέτα στους παίκτες της Εθνικής προτού μεγαλουργήσουν στο Wembley – «Να θυσιαστούμε για να τιμήσουμε τον Τζορτζ» - συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία».

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι «Τζορτζ, δεν τελειώσαμε…», καθώς «οι διεθνείς θέλουν ν’ αφιερώσουν στον αξέχαστο Μπάλντοκ και δεύτερη στη σειρά νίκη: Αύριο εναντίον της Ιρλανδίας».

Στη Euroleague, «μόνος του το δυσκόλεψε» ο Ολυμπιακός, αλλά ο «ηγέτης Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ)» τον οδήγησε στην πρώτη νίκη του στη φετινή σεζόν.

Στην ΑΕΚ «“γκαζώνει” ο Μαρσιάλ», ο οποίος «θέλει σαν τρελός να φωνάξει “παρών” στο προσκλητήριο του Αλμέιδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και το δείχνει!».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή