«Σπουδαίοι Έλληνες»: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων (12/10)

Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε τι γράφει ο Τύπος του Σαββάτου (12/10).
INTIME SPORTS

Οι ανατριχιαστικές στιγμές πριν και μετά τον αγώνα στο Wembley, έπειτα από τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, αποτυπώνονται στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (12/10).

Η ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια πριν από τον θρίαμβο επί της Αγγλίας θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας κι όπως μπορεί να διαβάσει κάποιος: «Η ανατριχιαστική ομιλία του αρχηγού, Τάσου Μπακασέτα στους παίκτες της Εθνικής προτού μεγαλουργήσουν στο Wembley – «Να θυσιαστούμε για να τιμήσουμε τον Τζορτζ» - συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία».

Επίσης, υπογραμμίζεται ότι «Τζορτζ, δεν τελειώσαμε…», καθώς «οι διεθνείς θέλουν ν’ αφιερώσουν στον αξέχαστο Μπάλντοκ και δεύτερη στη σειρά νίκη: Αύριο εναντίον της Ιρλανδίας».

Στη Euroleague, «μόνος του το δυσκόλεψε» ο Ολυμπιακός, αλλά ο «ηγέτης Σάσα (σ.σ. Βεζένκοφ)» τον οδήγησε στην πρώτη νίκη του στη φετινή σεζόν.

Στην ΑΕΚ «“γκαζώνει” ο Μαρσιάλ», ο οποίος «θέλει σαν τρελός να φωνάξει “παρών” στο προσκλητήριο του Αλμέιδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και το δείχνει!».

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις