Εθνική Ελλάδας: Προ των πυλών το sold out, μετά τον θρίαμβο στο Wembley – «Έφυγαν» 25.000 εισιτήρια

Εθνική Ελλάδας: Το ιστορικό «διπλό» επί της Αγγλίας έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο και sold out στον αγώνα με την Ιρλανδία είναι θέμα χρόνου.
INTIME SPORTS

Οι διεθνείς πέτυχαν μια τεράστια νίκη επί της Αγγλίας στο Wembley, την οποία αφιέρωσαν στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στη «γαλανόλευκη» έχουν στρέψει την προσοχή τους στον δεύτερο αγώνα για το «παράθυρο» του Οκτωβρίου στο Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχεται την Ιρλανδία στο (όπως αναμένεται) κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η νίκη στο Λονδίνο προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο κι από την Παρασκευή (11/10) το πρωί έχει προκληθεί «έκρηξη πωλήσεων». Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ, μέχρι το Σάββατο (12/10) το πρωί είχαν διατεθεί 25.000 εισιτήρια κι απομένουν ακόμα 5.000, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα εξαντληθούν μέχρι τη σέντρα του αγώνα.

Τα μέλη της Εθνικής υπογραμμίζουν ότι η αναμέτρηση με την Ιρλανδία είναι μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να αποχαιρετήσουν τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το Ελλάδα – Ιρλανδία, για την 4η αγωνιστική του Nations League, είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (13/10) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime και τον Alpha.

Σχετικές ειδήσεις