Βαθμολογία Nations League: Κορυφή και απόλυτο για την Εθνική Ελλάδος

Συνεχίζεται το όνειρο της Εθνικής ομάδας που πήρε την 4η νίκη της σε ισάριθμα ματς και πλέον περιμένει την Αγγλία για τελικό απ’ ευθείας ανόδου.

Βαθμολογία Nations League: Κορυφή και απόλυτο για την Εθνική Ελλάδος
INTIME SPORTS
1'

Η εκπληκτική Εθνική Ελλάδας έκανε το 2/2 στα ματς του Οκτωβρίου και συνολικά έφτασε το 4Χ4 στον Β’ όμιλο της League B του Nations League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις αναμετρήσεις της με την Ιρλανδία και πλέον περιμένει το σπουδαίο ντέρμπι για την απ’ ευθείας άνοδο, στο ΟΑΚΑ με την Αγγλία.

Για την 4η αγωνιστική, τόσο η Ελλάδα όσο και τα «τρία λιοντάρα» επικράτησαν και πλέον η κορυφή είναι παιχνίδι για δύο με την Εθνική μας να είναι στο +3 λόγω της νίκης της στο Γουέμπλεϊ.

Η βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές:

Ελλάδα 12

Αγγλία 9

Ιρλανδία 3

Φινλανδία 0

Να θυμίσουμε πως ο πρώτος κάθε ομίλου ανεβαίνει στην League A και έχει τα πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ ανόδου με ομάδα της League A, ο τρίτος θα αγωνιστεί σε πλέι άουτ υποβιβασμού στην League C και ο τέταρτος υποβιβάζεται.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στην 5η αγωνιστική όπου υπάρχει ο τελικός ανόδου με την Ελλάδα να υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αγγλία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 14 Νοεμβρίου στις 21:45 και σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας η Εθνικής μας εξασφαλίζει την πρωτιά!

5η αγωνιστική (14 Νοεμβρίου)

Ελλάδα – Αγγλία 21:45
Ιρλανδία – Φινλανδία 21:45

6η αγωνιστική (17 Νοεμβρίου)

Αγγλία – Ιρλανδία 19:00
Φινλανδία – Ελλάδα 19:00

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή