Εθνική Ελλάδος: Ανατριχίλα και αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι διεθνείς έκαναν τον γύρο του γηπέδου συγκινημένοι με τη φανέλα του 31χρονου στα χέρια, με τα δάκρυα να εμφανίζονται και πάλι.

Εθνική Ελλάδος: Ανατριχίλα και αφιέρωση στον Τζορτζ Μπάλντοκ
INTIME SPORTS
1'

Μέσα σε τρεις μέρες η Εθνικής Ελλάδας έδωσε δύο σπουδαία ματς, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πέτυχε δύο τεράστιες νίκες. Όμως τίποτα δεν είναι όπως πριν, καθώς η θλίψη και το πένθος «σκεπάζουν» όλα τα υπόλοιπα. Τα ματς αυτά, ήταν για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Γι’ αυτόν αγωνίστηκαν και το έδειξαν οι διεθνείς μας.

Στη μνήμη του 31χρονου που «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο νέος, ήταν αφιερωμένη η προσπάθεια και τα αποτελέσματα. Είναι χαρακτηριστικό πως τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Μάνταλος όταν σκόραραν, έβγαλαν το μαύρο περιβραχιόνιο κι αντί να πανηγυρίσουν έδειξαν που αφιερώνεται η επιτυχία τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, δεν έγινε γύρος θριάμβου. Έγινε γύρος για να ευχαριστήσουν οι παίκτες τον κόσμο που ήταν στο πλευρό τους, με τον Μάνταλο και τον Μασούρα να κρατούν στα χέρια τους τη φανέλα του Μπάλντοκ και να την επιδεικνύουν στην εξέδρα. Κάποιοι εξ αυτών μάλιστα, δεν συγκράτησαν τα δάκρυά τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή