ΑΠΟΕΛ: Παρουσιάστηκε επίσημα ο Χιμένεθ - «Με έχουν σημαδέψει Σεβίλλη και ΑΕΚ»

ΑΠΟΕΛ: Στην επίσημη παρουσίαση του Μανόλο Χιμένεθ ως τον νέο τεχνικό της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι προχώρησε ο κυπριακός σύλλογος.

Μανόλο Χιμένεθ
Τους δεσμούς του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ο Ισπανός κόουτς
Eurokinissi Sports
2'

Ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος έχει θητεύσει τέσσερις διαφορετικές φορές στην ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Ο 60χρονος κόουτς αποδέχθηκε την πρόταση του «θρύλου» και υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, διαδεχόμενος τον Ζοσέ Ντομίνγκες από την Πορτογαλία που αποχώρησε.

Την Τρίτη (15/10) ο σύλλογος της Μεγαλονήσου παρουσίασε επίσημα τον Μανόλο Χιμένεθ και στις δηλώσεις του, ο Ισπανός κόουτς μίλησε για το ιδιαίτερο… δέσιμο που έχει με την Σεβίλλη και την ΑΕΚ.

«Μου αρέσει η ελληνική γλώσσα. Είδα αρκετά Ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, ξέρω ότι είναι σημαντική ομάδα. Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι το ποδόσφαιρο, είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε αυτή την μεγάλη πρόκληση. Θα υπηρετήσουμε αυτό το κλαμπ με αφοσίωση», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχω το κίνητρο για να βρεθώ εδώ, το να έχεις κίνητρο είναι πολύ σημαντικό. Υπόσχομαι να δουλέψω και να δώσω τον καλό μου εαυτό. Στην καριέρα μου με έχουν σημαδέψει πολλές ομάδες, ειδικά η Σεβίλλη και η ΑΕΚ. Από αυτή την στιγμή μόνο το ΑΠΟΕΛ είναι στην καρδιά μου».

Ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε: «Η φιλοσοφία μου είναι να κερδίζω. Αν το κάνουμε με καλό ποδόσφαιρο, ακόμα καλύτερα. Το πρώτο που σκέφτομαι είναι η νίκη και θέλω η ομάδα μου να προσπαθεί γι' αυτό. Δεν θα ζητήσω τίποτα περισσότερο από το 100% από τους παίκτες μου. Δεν υπάρχει πιο σημαντικό παιχνίδι από το επόμενο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε το προηγούμενο ούτε αυτό που θα ακολουθήσει απ' το επόμενο. Η φιλοσοφία μου είναι δουλειά, αφοσίωση, νίκη».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή