Κιλιάν Εμπαπέ: Ο εισαγγελέας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο που διέμενε με την παρέα του

Η αστυνομία της Σουηδίας ερευνά υπόθεση βιασμού γυναίκας σε ξενοδοψείο της Στοκχόλμης, όπου διέμενε ο Γάλλος «σταρ» της Ρεάλ Μαδρίτης κι η παρέα του.

Κιλιάν Εμπαπέ: Ο εισαγγελέας ερευνά υπόθεση βιασμού σε ξενοδοχείο που διέμενε με την παρέα του
1'

Το ταξίδι του Κιλιάν Εμπαπέ στην Στοκχόλμη μεταξύ 9 και 11 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα που η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γαλλίας, συνεχίζει να προκαλεί σάλο.

Ο σουπερσταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει βρεθεί μπλεγμένος σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση καθώς έχει ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ποδοσφαιριστή για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, σύμφωνα με της σουηδικές εφημερίδες Aftonbladet και Expressen.

πως αναφέρει το ρεπορτάζ, ειδικοί βρέθηκαν στον χώρο του ξενοδοχείου το πρωί της Δευτέρας (14/10), για να συλλέξουν στοιχεία. Το δημοσίευμα, υπογραμμίζει ότι ο βιασμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης (10/10).

Την ίδια ημέρα, ο Κιλιάν Εμπαπέ κι η παρέα του επισκέφθηκαν στην αρχή ένα εστιατόριο και στη συνέχεια πήγαν σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου συναντήθηκαν με πολλά άτομα.

Ακόμη, σύμφωνα με τις εφημερίδες στόχος της έρευνας είναι ο Εμπαπέ, ο οποίος θεωρείται ως «εύλογος ύποπτος». «Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν συγκεκριμένες περιστάσεις που υποδηλώνουν έντονα ότι το άτομο έχει διαπράξει την πράξη στην οποία αναφέρονται οι υποψίες», σύμφωνα με την ιστοσελίδα της σουηδικής αστυνομίας. Ωστόσο, το επίπεδο υποψίας δεν δικαιολογεί, σε αυτό το στάδιο, τη σύλληψη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή