Θεσσαλονίκη: «Ντου» οπαδού με κράνος σε αγώνα τοπικού - Διαπληκτίστηκε με τον αρχηγό της ομάδας του

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην αναμέτρηση Εθνικός Πυλαίας – ΜΠΑΜ FC, για την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θεσσαλονίκη: «Ντου» οπαδού με κράνος σε αγώνα τοπικού - Διαπληκτίστηκε με τον αρχηγό της ομάδας του
2'

Ένας οπαδός των γηπεδούχων, ο οποίος φορούσε κράνος, έκανε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν μπήκε μια αλλά δύο φορές στο γήπεδο, πήρε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, γνωρίζοντας την «αποθέωση». Η απαράδεκτη κίνηση του οπαδού έκανε έξαλλο τον αρχηγό του Εθνικού Πυλαίας, Ανδρέα Κουμπαρόπουλο, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, σε μια προσπάθεια να τον πείσει να βγει από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έγινε μετά από λίγο, ώστε το ματς να συνεχιστεί κανονικά.

Σε ανακοίνωση του ο Εθνικός Πυλαίας, υπογράμμισε ότι: «Καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο επεισόδιο και καλεί τους φίλους της να περιφρουρήσουν και την ομάδα αλλά και το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο από τις απόπειρες διακωμώδησης του».

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω video από το 13'00''

Η ανακοίνωση του Εθνικού Πυλαίας

«Με αφορμή το περιστατικό με την είσοδο εντός του αγωνιστικού χώρου αγνώστου ατόμου, το οποίο έφερε φανέλα με τα διακριτικά της ομάδος μας , κατά την διάρκεια του αγώνα Εθνικού Πυλαίας- Μπαμ FC , η Διοίκηση της ομάδας δηλώνει πως καταδικάζει απερίφραστα το συγκεκριμένο επεισόδιο και καλεί τους φίλους της να περιφρουρήσουν και την ομάδα αλλά και το Ερασιτεχνικο Ποδόσφαιρο από τις απόπειρες διακωμώδησης του .

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Αρχηγό της ομάδας, Ανδρέα Κουμπαρόπουλο , ο οποίος στην προσπαθεια του να πείσει τον οπαδό να εξέλθει του γηπέδου, διαπληκτίζεται - ευτυχώς ελαφρώς- μαζί του .

Ο Εθνικός Πυλαίας είναι ένα από τα πιο Ιστορικά Σωματεία της πόλης μας και υπηρετεί πάντοτε με πλήρη σεβασμό το Ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό εν γένει.

Καλούμε δε τους φιλάθλους μας , στο μέλλον να είναι κοντά και να προστατεύσουν την ομάδα από παρόμοια περιστατικά».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή