Είπαν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ – Στην Αγγλία η σορός

Το βράδυ της Πέμπτης αναχώρησε για την Αγγλία η σορός του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ – Σεμνή τελετή στην Αθήνα παρουσία της οικογένειας του 31χρονου - Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο. 

Είπαν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ – Στην Αγγλία η σορός
INTIME SPORTS
1'

Στις 30 Οκτωβρίου θα τελεστεί η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής. Το βράδυ της Πέμπτης (17/10) η σορός του μεταφέρθηκε αεροπορικώς στη Μεγάλη Βρετανία. Μαζί ήταν μέλη της οικογένειας του 31χρονου.

Μία μέρα πριν, χωρίς να δοθεί δημοσιότητα, στην αίθουσα πολιτικών κηδειών του Α’ Νεκροταφείου της Αθήνας, τελέστηκε σεμνή τελετή στην οποία παρευρέθηκαν μόνο δικοί του άνθρωποι.

Τα μέλη της οικογένειάς του ήταν εκεί, όπως και συμπαίκτες του απ’ τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα. Το παρών έδωσαν και στελέχη των δύο ομάδων που τίμησε στην τελική ευθεία της ζωής του ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αυτό ήταν το πρώτο «αντίο» στον Μπάλντοκ, ενώ συγκινητική η στιγμή ήταν όταν οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και την Εθνική, άφησαν μια σημαία και μία φανέλα του «τριφυλλιού» αλλά και μια φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με το «2» στην πλάτη και τις υπογραφές των αθλητών.

Το φέρετρο του Μπάλντοκ, σε μια ένδειξη ύψιστης τιμής, σκεπάστηκε με την Ελληνική σημαία. Πλέον, στις 30 Οκτωβρίου θα τελεστεί η κηδεία του 31χρονου στην Αγγλία, όπου αναμένεται να παρευρεθούν κι εκεί συμπαίκτες του και μέλη των ομάδων που αγωνιζόταν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή