Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με Λιονέλ Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι

Η ομάδα του Αργεντινού σούπερ σταρ έπειτα από πρόσκληση της FIFA θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα γίνει στις ΗΠΑ.

Με τη συμμετοχή της Ίντερ Μαϊάμι θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Η FIFA θέλει την ομάδα της Φλόριντα και φυσικά του Λιονέλ Μέσι στη διοργάνωση και έτσι μετά από πρόσκλησή της το κλαμπ του MLS θα δώσει το παρών στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Η διοργάνωση αρχίζει στις 15 Ιουνίου και η ομάδα που τερμάτισε πρώτη στο MLS θα είναι παρούσα σε αυτό το νέο εγχείρημα. Προφανώς επειδή η παρουσία του Λιονέλ Μέσι θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους θεατές.

Από την Ευρώπη έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους οι Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Σάλτσμπουργκ, Μπάγερν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Ίντερ, Πόρτο, Μπενφίκα, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης. Από τη λατινική Αμερική οι Παλμέιρας, Φλαμένγκο, Φλουμινένσε, Ρίβερ Πλέιτ, Μπόκα Τζούνιορς.

Την Ασία θα εκπροσωπήσουν Αλ-Χιλάλ, Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς, Αλ-Αΐν, Ουλσάν. Από την Αφρική θα είναι Αλ-Αχλί, Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, Εσπεράνς, Μαμέλοντι Σάνντάουνς, ενώ από τη Βόρεια - Κεντρική Αμερική και Καραϊβική πέρα από την Ίντερ Μαϊάμι, οι Μοντερέι, Σιάτλ Σάουντερς, Λεόν, Πατσούκα. Τέλος εκπρόσωπος της Ωκεανίας θα είναι η Όκλαντ Σίτι