«Κεραμίδα» για Βινίσιους Τομπάιας: Έκανε τατού το όνομα της κόρης του που τελικά δεν είναι παιδί του

Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Σαχτάρ Ντόνετσκ και την ινφλουένσερ πρώην σύντροφό του, η οποία του είπε ψέματα πως είναι ο πατέρας της κορούλας της.

«Κεραμίδα» για Βινίσιους Τομπάιας: Έκανε τατού το όνομα της κόρης του που τελικά δεν είναι παιδί του
1'

Είναι μόλις 20 ετών ο Βινίσιους Τομπάιας και είχε πειστεί πως έφτιαξε οικογένεια. Τελικά δέχτηκε ισχυρό σοκ μόλις έμαθε την πραγματικότητα. Ο άσος της Σαχτάρ Ντόνετσκ που έχει περάσει κι απ’ την Ρεάλ Μαδρίτης, βίωσε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για κάθε άνθρωπο. Προδοσίας.

Η πρώην σύντροφός του και γνωστή influencer, Ίνγκριντ Λίμα, του γνωστοποίησε πως έχει μείνει έγκυος. Τον Φεβρουάριο του 2024 ο παίκτης ενθουσιασμένος ανακοίνωσε το γεγονός στα social media.

Μόλις γεννήθηκε η μικρούλα Μαϊτέ, έκανε τατουάζ το όνομά της ως ευτυχισμένος πατέρας. «Μαϊτέ σε αγαπώ» έγραφε το τατου. Παράλληλα, όμως, έκανε και τεστ πατρότητας για να μάθει τη σκληρή γι’ αυτόν αλήθεια. Η μικρή δεν ήταν δική του κόρη.

Η γυναίκα που τον πρόδωσε, αποδείχθηκε πως είχε παράλληλη σχέση με έναν άνδρα που δούλευε ως κούριερ. Έτσι αυτό που ο 20χρονος είχε ονειρευτεί ως ονειρεμένη οικογένεια, αποδείχθηκε… φιάσκο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή