Super League: «Μουδιασμένη» επιστροφή στη δράση λόγω του σοκ με Μπάλντοκ

Με τη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ να πέφτει «βαριά» πάνω απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο, ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Super League.
INTIME SPORTS

Η προτελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων για το 2024, ανήκει στο παρελθόν. Η Super League επαναρχίζει με την 8η αγωνιστική, η οποία κρύβει σημαντικά παιχνίδια. Όμως δεν θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες, καθώς η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει «παγώσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η «σκιά» της τραγικής είδησης για τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, έχει… πέσει βαριά πάνω απ’ το άθλημα. Και είναι λογικό να επικρατεί «μούδιασμα» ενόψει της επιστροφής στους αγωνιστικούς χώρους.

Η Super League θα τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ με ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις και ξεκάθαρα οι πιο δύσκολες συνθήκες θα επικρατήσουν στο ΟΦΗ-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20/10).

Η αυλαία της 8ης αγωνιστικής, ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Χωρίς την παρουσία κάποιων απ’ τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος. Στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία (7 και 4 βαθμούς αντίστοιχα) με τους Σερραίους ως ουραγοί να είναι σε δύσκολη θέση από νωρίς.

Το ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο Περιστέρι. Εκεί ο Ατρόμητος των 8 βαθμών, υποδέχεται τον Παναιτωλικό των 11, με τους φιλοξενούμενους να είσαι σε εξαιρετική περίοδο φόρμας. Τέλος, στη Λαμία η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Asteras Aktor έχοντας ανάγκη ένα θετικό αποτέλεσμα μετά από καιρό, τη στιγμή που η ομάδα της Τριπολής θα έχει τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της μετά την απομάκρυνση του Κλοντ Μακελελέ.

Το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής είναι την Κυριακή, όπου δεσπόζει φυσικά το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δύσκολη έξοδο στον ΟΦΗ συν τις υπερβολικά δύσκολες συνθήκες που δημιουργεί ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ. Μεγάλο «πρέπει» για νίκες, έχουν ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί τον Λεβαδειακό και ο Άρης που υποδέχεται την Athens Kallithea.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στη Super League:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Βόλος-Πανσερραϊκός 17:00 Cosmote Sport 1

Ατρόμητος-Παναιτωλικός 20:00 Novasports 2

Λαμία-Asteras Aktor 20:30 Cosmote Sport 1

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 16:00 Cosmote Sport 1

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 17:00 Cosmote Sport 2

Άρης-Athens Kallithea 20:00 Novasports Prime

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 20:30 Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Π.Α.Ο.Κ. 16

2. ΑΡΗΣ 14

3. A.E.K. 14

4. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 14

5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 11

6. Ο.Φ.Η. 11

7. ASTERAS AKTOR 9

8. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9

9. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 8

10. ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 7

11. ATHENS KALLITHEA 5

12. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 5

13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4

14. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4