Απίστευτο: Ο Τουανζέμπε της Ίπσουιτς παραλίγο να χάσει τον αντίχειρά του πλένοντας πιάτα

Ένα κόψιμο στο χέρι έφερε το χειρουργείο για να σώσει ο ποδοσφαιριστής της Ίπσουιτς τον αντίχειρά του – Παραμένει εκτός δράσης.

Απίστευτο: Ο Τουανζέμπε της Ίπσουιτς παραλίγο να χάσει τον αντίχειρά του πλένοντας πιάτα
1'

Ο Άξελ Τουανζέμπε που οι περισσότεροι τον έμαθαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα με την Ίπσουιτς. Ο αμυντικός της ομάδας που επανήλθε στην Premier League, είναι απ’ τους κορυφαίους παίκτες της και μία απ’ τις ελπίδες της για να διεκδικήσει την παραμονή της.

Όμως η ατυχία του… χτύπησε την πόρτα και μάλιστα απ’ το πουθενά. Ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Γουεστ Χαμ με την ομάδα του να ανακοινώνει απλά πως έχει πρόβλημα στο χέρι. Οι λεπτομέρειες του τραυματισμού όμως, είναι σοκαριστικές.

Ο Τουανζέμπε έπλενε τα πιάτα στο σπίτι του και ένα απ’ αυτά του γλίστρησε και έσπασε. Ένα μεγάλο κομμάτι γυαλί, του έκοψε το χέρι και το τραύμα ήταν βαθύ. Πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, καθώς εσπευσμένα μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να γλιτώσει τον αντίχειρά του!

Πλέον ο ποδοσφαιριστής αναρρώνει και ακόμη είναι άγνωστο το πότε θα βρίσκεται σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή