Premier League: Πήρε το ντέρμπι με τεσσάρα η Τότεναμ

Η ομάδα του Ποστέκογλου υποδέχτηκε την Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου και επέστρεψε στις νίκες εμφατικά επικρατώντας 4-1.

Premier League: Πήρε το ντέρμπι με τεσσάρα η Τότεναμ
1'

Η… αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Premier League, άνοιξε με επίδειξη δύναμη της Τότεναμ. Στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, τα «σπιρούνια» επικράτησαν άνετα με 4-1 της Γουέστ Χαμ. Μάλιστα η ομάδα του Ποστέκογλου έκανε ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Κούντους να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 36’ με τον Κουλουσέφσκι για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στην Τότεναμ. Ο Μπισούμα στο 52’ έκανε την ανατροπή για το 2-1, ενώ στο 55’ ο Σον σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1, σε τέρμα που χρεώθηκε αυτογκόλ του Αρεολά. Στο 60’ όμως, ο Νοτιοκορεάτης σκόραρε χωρίς παρεμβάσεις για το τελικό 4-1.

Ο Μαυροπάνος πέρασε ως αλλαγή στο 70’, όταν είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ. Στο 86’ αποβλήθηκε ο Κούντους αφήνοντας τα «σφυριά» με 10 παίκτες. Η Τότεναμ ανέβηκε στους 13 βαθμούς με τη νίκη της, ενώ η Γουέστ Χαμ έμεινε στους 8.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή