ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου - Μέσα Μπράντον, εκτός Τισουντάλι

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για την μεγάλη αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής στην Super League.
INTIME SPORTS

Μετά από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τον ΠΑΟΚ σε δύσκολη αποστολή. Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για την Super League. Αναζητώντας την πρώτη τους επικράτηση σε μεγάλο ματς, καθώς δεν τα κατάφεραν μέχρι τώρα απέναντι σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Η δουλειά αφορούσε κυρίως την τακτική. Ο Τσιφτσής έκανε θεραπεία και φυσικά δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ταρίκ Τισουντάλι, καθώς και οι Τζόναθαν Γκόμεζ και Γιάννης Μιχαηλίδης. Από την άλλη, συμπεριλήφθηκαν σε αυτή όσοι ταλαιπωρήθηκαν τον προηγούμενο καιρό από τραυματισμούς ή ιώσεις. Κάτι που σημαίνει πως είναι κανονικά στην αποστολή ο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου:

Κοτάρσκι, Παβλένκα, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τσάλοφ.