Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2: Ασταμάτητο… τρένο από το Αγρίνιο

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 0-2: Η εκπληκτική ομάδα του Πετράκη ανέβηκε 2η με το αυτογκόλ του Σταυρόπουλου και το τέρμα του Μπουζούκη να δίνουν ακόμη 3 βαθμούς.
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός χωρίς αμφιβολία, είναι μέχρι τώρα η έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πετράκη με εκπληκτικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, έχει αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ήρθε ακόμη ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αυτή τη φορά στην έδρα του Ατρόμητου. Για την 8η αγωνιστική οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν 2-0 στο Περιστέρι!

Παίζοντας μυαλωμένα και δείχνοντας τη σοβαρότητά του ως ομάδα, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο ματς παρότι ο Ατρόμητος προσπαθούσε να πιέσει (αυτογκόλ Σταυρόπουλου) και πριν το ημίχρονο έκανε το 0-2 με τον Μπουζούκη. Μετά διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμά του και δεν έδωσε περιθώρια αμφισβήτησης του αποτελέσματος.

Έτσι, ο εντυπωσιακός Παναιτωλικός ανέβηκε στους 14 βαθμούς και το γκρουπ των ομάδων που είναι στη 2η θέση! Ο Ατρόμητος έμεινε στους 8.

Η αναμέτρηση άρχισε με τους γηπεδούχους να απειλούν μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Μπάκου βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Τσάβες τον νίκησε. Στο 5’ ο Γκονζάλες με φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Παρά τις προσπάθειες του Ατρόμητου, ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο 14’ ο Λιάβας έκανε την κίνηση, ο Μαυρίας το γύρισμα της μπάλας με τον Σταυρόπουλο άθελά του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1!

Ο ρυθμός του ματς ήταν χαμηλός, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να πιέσει. Στο 33’ είχε σημαντική ευκαιρία, όταν Ουάρντα πήρε την κεφαλιά και ο Τσάβες αντέδρασε εξαιρετικά.

Δύο λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Ντίας από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Χουτεσιώτη που εντυπωσιακά έσωσε την ομάδα του.

Όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκε και δεύτερο γκολ στο 37ο λεπτό! Ο Μπουζούκης ήταν ο σκόρερ με εντυπωσιακό σουτ με φάλτσο, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χουτεσιώτη για το 0-2!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με την ωραία προσπάθεια του Λομόνακο στο 51’, αλλά το σουτ που δοκίμασε έφυγε ψηλά άουτ. Ίδια κατάληξη είχε στο 60’ το τελείωμα του Γιουμπιτάνα. Ο ίδιος παίκτης στο 79’ σούταρε, χωρίς να ανησυχήσει καθόλου τον Τσάβες.

Στο 89’ ο Παναιτωλικός «άγγιξε» το 0-3, όταν ο Λιάβας με απ’ ευθείας φάουλ, ανάγκασε τον Χουτεσιώτη σε εντυπωσιακή επέμβαση και εν συνεχεία η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Ο Παναιτωλικός ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό, ο Ατρόμητος δεν μπορούσε να απειλήσει και μοιραία το ματς… σβηστά ολοκληρώθηκε 0-2, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν μια ακόμη σημαντική νίκη.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Μουντές

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Σταυρόπουλος (65’ Μίχορλ), Μανσούρ, Αθανασίου (46’ Γιουμπιτάνα), Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας (46’ Μουντές), Γκονζάλες (73’ Καλοσκάμης), Μπακού (65’ Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Παντελάκης, Στάγιτς, Μαυρίας (84’ Μπακάκης), Τορεχόν, Πέρες (84’ Λαχούντ), Μπουζούκης (75’ Μιγκέλ), Λιάβας, Ντίαζ (65’ Ρόα), Λομόνακο (75’ Μάιντεβατς).