Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Τσολακίδη – Στέλνουν τις φάσεις στον Λανουά

Τρεις περιπτώσεις που υποδείχθηκαν λανθασμένα «πράσινοι» οφσάιντ, έκαναν έξαλλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που θα ζητήσουν εξηγήσεις απ’ τον αρχιδιαιτητή.

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με Τσολακίδη – Στέλνουν τις φάσεις στον Λανουά
1'

Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά αναμέτρηση, λόγω του τραγικού «χαμού» του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στην έδρα του ΟΦΗ με 1-0. Παίρνοντας ένα σημαντικό «διπλό» για το πρωτάθλημα, το οποίο είχε ανάγκη για να διατηρήσει επαφή με την κορυφή.

Στο «τριφύλλι» πάντως, ο εκνευρισμός ήταν έντονος για τον Α’ βοηθό της αναμέτρησης. Τον Λυκούργο Τσολακίδη από το σύνδεσμο της Αθήνας. Οι φάσεις που έκαναν έξαλλους τους «πράσινους», ήταν τρία οφσάιντ που υποδείχθηκαν σε παίκτες τους, ενώ όπως φάνηκε από τις επαναλήψεις των φάσεων, δεν ήταν εκτός θέσης.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και ως οριακές φάσεις έπρεπε να τις αφήσει ο βοηθός να εξελιχθούν και εν συνεχεία να κρίνει το VAR αν είναι ή όχι οφσάιντ. Κατά συνέπεια θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως αδικήθηκαν καθώς τους «έκοψαν» φάσεις όπου μπορούσαν να απειλήσουν.

Μάλιστα, η απόφαση που πάρθηκε είναι να σταλούν οι συγκεκριμένες φάσεις του Τσολακίδη στον επικεφαλής της ΚΕΔ. Προκειμένου να κρίνει ο Στεφάν Λανουά και όπως έλεγαν στο «τριφύλλι»: «να μας εξηγήσει κι ο ίδιος τι ισχύει με τον κανονισμό».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή