ΠΑΕ ΑΕΚ: Η επίσημη απάντηση «στις διαρροές που υπερασπίζονται προβοκατόρικη συμπεριφορά»

ΑΕΚ: Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με επίσημη θέση της ξεκαθάρισε ότι οι δηλώσεις του Μάριου Ηλιόπουλου, για τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παραμένουν αμετάβλητες.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Η επίσημη απάντηση «στις διαρροές που υπερασπίζονται προβοκατόρικη συμπεριφορά»
EUROKINISSI
1'

Στην «Ένωση» υπογραμμίζουν ότι οι διαρροές του ΠΑΟΚ είναι μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του.

Να θυμίσουμε ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος είχε κάνει λόγο για «ψευτομαγκιές που δείχνουν το επίπεδό τους», ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι: «Η δήλωση μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του προπονητή και με όσους ασπάζονται τέτοιες συμπεριφορές».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε επίσημη θέση, ξεκαθαρίζοντας ότι οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, για τη συμπεριφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παραμένουν αμετάβλητες

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Επειδή γράφονται διάφορα και επειδή η θέση της ΑΕΚ πρέπει να είναι και είναι σοβαρή και ξεκάθαρη, οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριου Ηλιόπουλου ισχύουν και παραμένουν αμετάβλητες, όπως δημοσιοποιήθηκαν σήμερα 21/10 στις 9:18 π.μ.

Όσο για τις διαρροές από πλευράς της άλλης ομάδας που υπερασπίζονται την προβοκατόρικη και απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή τους και οι οποίες δεν είναι καν επίσημες δηλώσεις, η ΑΕΚ απαντά: «Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί... Ο νοών νοείτω...».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή