LIVE Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-0 (τελικό): «Λιονταρίσια» νίκη, με «κιτρινόμαυρες» φωνές!

Super League: Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΠανσερραϊκόςΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
EUROKINISSI

Η προσοχή όλων στρέφεται στο ματς που θα ρίξει την αυλαία της πρώτης ημέρας, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, εκεί όπου τα «Λιοντάρια» υποδέχονται την «Ένωση».

Ο Πανσερραϊκός στο τέταρτο εντός έδρας ματς στη φετινή σεζόν θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο «σπίτι» του. Ο απολογισμός που έχει μέχρι στιγμής είναι μόλις μία ισοπαλία (2-2) με τον Λεβαδειακό στις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά και δύο ήττες (1-0) από τον Άρη και τον ΟΦΗ (3-2). Αντίθετα, τα πηγαίνει καλύτερα εκτός έδρας, αφού μετράει δύο σερί νίκες, με Λαμία (2-1) και Βόλο (1-0) με αποτέλεσμα να είναι στην 10η θέση με 7 βαθμούς.

Από την άλλη, η ΑΕΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ, η οποία την κράτησε σε απόσταση 2 βαθμών από τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο του Βορρά», που έχει πλέον «συγκάτοικο» τον Άρη. Η Ένωση θα αναζητήσει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη μετά απ’ αυτήν (3-0) απέναντι στον Λεβαδειακό για την αγωνιστική, ενώ στην συνέχεια μετράει μία ισοπαλία (0-0) με την Athens Kallithea και μία ήττα (1-0) από τον Παναιτωλικό. Σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» πάρουν το «τρίποντο», τότε θα πατήσουν κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο από Άρη και ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΠανσερραϊκόςΑΕΚ

Σχετικές ειδήσεις