Βραζιλιά: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε άγρια επεισόδια οπαδών - Σκληρές εικόνες (vid)

Βίαια επεισόδια στη Βραζιλία μεταξύ οπαδών της Κρουζέιρο και της Παλμέιρας, άφησαν πίσω τους 20 τραυματίες και έναν νεκρό στο Σάο Πάολο, τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το CNN Brasil, η σύγκρουση σημειώθηκε στο 65ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού, προς το Μπέλο Οριζόντε, γύρω στις 5 το πρωί (ωρα Βραζιλίας), όταν η ομάδα οπαδών της Κρουζέιρο δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς της Παλμέιρας.

Η αστυνομία τονίζει ότι εκείνη τη στιγμή οι οπαδοί ξεκίνησαν τα επεισόδια και άρχισαν να ανταλλάσσουν κροτίδες και φωτοβολίδες μεταξύ τους. Μάλιστα, ένα από τα οχήματα που ανήκαν στους οργανωμένους της Κρουζέιρο πυρπολήθηκε.

Κανείς δεν συνελήφθη και τουλάχιστον 21 θύματα -όλοι οπαδοί της Κρουζέιρο- έχουν ήδη ταυτοποιηθεί, με έναν 30χρονο οπαδό να πέφτει νεκρός, ενώ ένας από τους τραυματίες πυροβολήθηκε στην κοιλιά, αλλά η ζωή του είναι εκτός κινδύνου.

Συνολικά, στα επεισόδια συμμετείχαν περίπου 120 άτομα.

Οι οπαδοί της Κρουζέιρο επέστρεφαν από έναν αγώνα εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε, που έλαβε χώρα στην Κοριτίμπα. Οι οπαδοί της Παλμέιρας επέστρεφαν από ένα παιχνίδι στο Σάο Πάολο εναντίον της Φορταλέζα.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πριν φτάσει η αστυνομία. Κλήθηκε επίσης η Πυροσβεστική Υπηρεσία και εστάλησαν τέσσερα οχήματα για την αντιμετώπιση του συμβάντος.