Χρυσή Μπάλα: Ανατροπή με τον νικητή - «Δεν είναι ο Βινίσιους, δεν πάει στο Παρίσι κανείς της Ρεάλ»

Χρυσή Μπάλα: Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν θα είναι ο νικητής σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, όπως και κανείς άλλος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Χρυσή Μπάλα: Ανατροπή με τον νικητή - «Δεν είναι ο Βινίσιους, δεν πάει στο Παρίσι κανείς της Ρεάλ»
EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
2'

Ο Βραζιλιάνος θεωρούταν το μεγάλο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα, στην αποψινή τελετή απονομής και μάλιστα σύμφωνα με τη Marca, ήταν δεδομένα ο νέος κάτοχος του βραβείου που δίνει κάθε χρόνο το περιοδικό France Football.

Νικητή του βραβείου έχρισε νωρίτερα τον Βινίσιους κι η Daily Mail, η οποία μάλιστα δημοσίευσε όλη την τελική δωδεκάδα! Σύμφωνα με το δημοσίευμα στη δεύτερη θέση είναι ο Ρόδρι της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ακολουθούν οι Μπέλιγχαμ (Ρεάλ), Εμπαπέ (Ρεάλ) και Κέιν (Μπάγερν).

Ωστόσο, έρχεται ένα tweet του πασίγνωστου ρεπόρτερ Φαμπρίσιο Ρομάνο να αλλάξει τα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτό, ούτε ο Βινίσιους, ούτε ο Μπέλιγχαμ, ούτε ο Εμπαπέ θα ταξιδέψουν στο Παρίσι, μιας και στη Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν πως δεν έχει κερδίσει παίκτης τους το βραβείο!

Φυσικά, αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε δεν μπορεί ο νικητής να είναι άλλος πέρα από τον Ρόδρι της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος κατέκτησε το Euro 2024 με την Ισπανία.

Η εκδήλωση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας θα διεξαχθεί στο Théâtre du Châtelet του Παρισιού, θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή