«Βράζουν» στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μη κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Βινίσιους

Σνομπάρουν τη βραδιά της «Χρυσής Μπάλας» οι Ισπανοί, θεωρώντας πως συντελείται αδικία επειδή δεν την κερδίζει ο Βινίσιους – «Ντροπιαστική» η απόφαση όπως αναφέρει το Βραζιλιάνικο ESPN.

Ξεφεύγει η κατάσταση με την αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με τις πληροφορίες που έχουν στην «βασίλισσα» πως ο Βινίσιους δεν κατακτά τη «Χρυσή Μπάλα». Οι «μερένχες» ανοιχτά να βάζουν με το «France Football» που διοργανώνει τα ιστορικά βραβεία. Γι’ αυτό και σνομπάρουν τη βραδιά.

Κανείς από την ομάδα δε θα βρίσκεται στο Παρίσι για την απονομή των βραβείων. Στο Théâtre du Châtelet δε θα είναι ούτε ο Βινίσιους, αλλά ούτε και οι Μπέλιγχαμ, Εμπαπέ, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Βαλβέρδε, που είναι υποψήφιοι για «Χρυσή Μπάλα».

Το παρών δε θα δώσει ούτε ο Κάρλο Αντσελότι που είναι υποψήφιος για καλύτερος προπονητής, ο Λούνιν που διεκδικεί βραβείο καλύτερου τερματοφύλακα, αλλά ούτε και ο Γκιουλέρ που είναι υποψήφιος για βραβείο «Ρεϊμόν Κοπά».

Αυτό αναφέρει το βραζιλιάνικο ESPN, το οποίο επικαλείται «πηγές» μέσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα το δημοσίευμα τονίζει πως από την ομάδα της Ισπανίας τονίζουν πως είναι «ντροπιαστικό και άδικο» το να μην κερδίζει τη «Χρυσή Μπάλα» ο Βινίσιους.