Μουντιάλ 2014: H ώρα του delivera

To deliveras.gr, πάει για… Παγκόσμιο Κύπελλο απόλαυσης.
Μουντιάλ 2014: H ώρα του delivera
3'

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας είναι κοντά μας και η… μπάλα χρειάζεται και φαγητό, για να γίνει πραγματικά απολαυστική.

Διότι αν και έχουμε θέαμα χορταστικό ποδοσφαιρικό χρειαζόμαστε πάντα και άρτον. Και αυτός έχει τη δική του εξαιρετική και πολύ πλούσια πηγή που δεν σταματάει στιγμή να καλύπτει όλες και όλων τις ανάγκες.

Ακόμα και των πλέον απαιτητικών που οι επιθυμίες τους με το Μουντιάλ του ποδοσφαίρου παίρνουν πιο πλατειές και γιατί όχι παγκόσμιες διαστάσεις. Και παίζει τη δική της μεγάλη και πάνω απ’ όλα χορταστική …μπάλα.

Χωρίς να χρειάζεται να χορεύουμε… σάμπα λοιπόν για να φτάσουμε το τηλέφωνο ανάμεσα από όλους τους καλεσμένους, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε το deliveras.gr. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει η πλατφόρμα είναι τα εξής:

-Η παραγγελία είναι πολύ απλή υπόθεση και δεν χρειάζεται να «μαλώνουμε» για το ποιος θα κάνει το τηλεφώνημα. Με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, γίνεται αυτόματη αποδοχή της παραγγελίας, ενώ ο πελάτης γνωρίζει και τον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης πριν καν την πραγματοποιήσει! Έτσι, για να είμαστε όλοι έτοιμοι την ώρα του ματς.

-Πολλαπλή παραγγελία. Πόσες φορές έχουν θελήσει οι μισοί από την παρέα σουβλάκι και οι άλλοι μισοί πίτσα; Τώρα με το deliveras.gr η παραγγελία μπορεί να γίνει σε πολλαπλά καταστήματα που θα τη λάβουν ταυτόχρονα, ικανοποιώντας τις ανάγκες όλων!

- Βέβαια, μην ξεχνάμε πως δεν χρειάζεται να… “ξεφραγκιαστούμε” λόγω Μουντιάλ! Ο deliveras.gr μας προσφέρει προσφορές, “combos” και αναλυτική πρόσβαση σε όλες τις εκπτώσεις που δικαιούμαστε ανάλογα με την παραγγελία μας. Μόνο και μόνο με μια απλή κίνηση του κέρσορα (mouseover) πάνω από το κάθε κατάστημα, ο χρήστης βλέπει τις τρέχουσες λαχταριστές προσφορές από όλες τις αλυσίδες φαγητού αλλά και τα καλύτερα συνοικιακά καταστήματα και επιλέγει την καλύτερη.

- Οι αγαπημένες παραγγελίες και το ιστορικό τους προϋπάρχουν στο σύστημα, έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να μην είναι αναγκασμένος να τις επαναλαμβάνει. Επίσης, τα λάθη στην επιλογή των υλικών αποτελούν παρελθόν, λόγω του αυτοματοποιημένου συστήματος με το οποίο ο κάθε καταναλωτής μπορεί να προσθαφαιρέσει οτιδήποτε χρειάζεται!

- Φάγαμε, ήπιαμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν κερδίσαμε. Με το σύστημα επιβράβευσης πελατών του deliveras.gr, ο πελάτης κερδίζει πόντους με κάθε παραγγελία, τους οποίος μπορεί να εξαργυρώσει είτε με δωρεά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού», είτε σε κουπόνια φαγητού για περαιτέρω προσφορές. Η εταιρική ευθύνη και η αγαστή συνεργασία με έναν καλό σκοπό, περπατούν χέρι-χέρι με την προσωπική μας απόλαυση. Ό,τι καλύτερο!

- Το deliveras.gr βέβαια, δεν σταματά εκεί. Κάθε μήνα, ο διαγωνισμός του «πρωταθλητή» στο delivery και του πρώτου σε τζίρο παραγγελιών, επιβραβεύεται με δώρο ένα iPhone 5s!

-Ενώ για όσους επιλέγουν να παραγγείλουν από κινητό ή tablet, υπάρχει το application του delivera για όλες τις συσκευές, ios & android. Όπως επίσης υπάρχει και η δυνατότητα της παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα (pickup), με extra προσφορές.

Από όλα τα παραπάνω είναι φανερό, πως το deliveras.gr αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για online delivery φαγητού, έτοιμο να συνδυάσει τις απολαυστικές προσφορές και γεύσεις που μας προσφέρει με τη "βροχή από γκολ" που θα πέσει στη Βραζιλία!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή