Αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ … σολάρουν

Είναι αμφότεροι από τα κορυφαία αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία 10ετία και από τους σπουδαιότερους άσους των ευρωπαϊκών γηπέδων και τους ενώνει επίσης η ...μουσική τους ενασχόληση τα τελευταία 24ωρα
Αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ … σολάρουν
2'

Για τον έναν εξ αυτών, τον Πετρ Τσεχ η εν λόγω τέχνη και ιδιαίτερα τα ντραμς είναι η μεγάλη του εξωαγωνιστική αγάπη. Ο Τσέχος διεθνής γκολκίπερ της Τσέλσι αποδεικνύει με βίντεο το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, το παρθενικό του στο εν λόγω μέσο, ότι ο γνωρίζει πολύ καλά να χρησιμοποιεί τα δύο του χέρια όχι μόνον για να εμποδίζει τους αντιπάλους να σκοράρουν αλλά και για να παίζει τύμπανα.

Και δείχνει πως είναι πραγματικά πολύ καλός στην σόλο απόδοση του τραγουδιού Walk των Foo Fighters που όπως αποκαλύπτει ο ίδιος είναι το αγαπημένο του συγκρότημα.

Κι αν κρίνει κανείς από το εν λόγω δείγμα γραφής ίσως μπορεί όταν κάποια στιγμή αποφασίσει να κρεμάσει τα γάντια του να αναζητήσει ένα νέο ...μετερίζι ως μουσικός αν και παρουσιάζεται πολύ ταπεινός αναφορικά με τις ικανότητες του στη μουσική με το μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο να λέει «δεν τέλεια (η απόδοση του τραγουδιού) αλλά ήθελα να το κάνω με τη μία δίχως διορθώσεις».

Από την πλευρά ο Γουέιν Ρούνεϊ βρήκε την ευκαιρία πρόσφατα να ... ξεδώσει από τα αγωνιστικά βάσανα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Του την πρόσφερε τόσο η συναυλία του εκ των αγαπημένων του τραγουδιστών Έντ Σίραν αλλά και μάλλον πολύ περισσότερο ένα ... gig που έγινε σε γνωστή παμπ λίγο μετά το τέλος της.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός δεν άφησε την ευκαιρία να δει ζωντανά τον τραγουδοποιό στην εμφάνιση του στο Μάντσεστερ στις 29 του προηγούμενου μήνα και μετά το τέλος κανόνισαν να περάσουν λίγη ώρα μαζί σε πολύ γνωστή παμπ της αγγλικής μεγαλούπολης .

Μάλιστα κάποια στιγμή ήρθαν στο κέφι και με τον Σίραν να παίζει κιθάρα ο Ρούνεϊ δεν δίστασε να κάνει ντουέτο με τον τραγουδοποιό.

Τα αποτελέσματα της εν λόγω έκτακτης συνεργασίας που καταγράφηκαν σε βίντεο μπορεί να μην έτυχαν ενθουσιώδους υποδοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως το βέβαιο είναι ότι ο Ρούνεϊ το καταχάρηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή