ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2

Ο Παναθηναϊκός με καρδιά και ψυχή κατάφερε να νικήσει 2-1 τον ΠΑΟΚ στην... πυρακτωμένη Τούμπα και να μειώσει στους έξι τη διαφορά από την κορυφή - Μεγάλο ματς οι Ατζαγκούν, Καρέλης που σκόραραν
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2
1'

Ένας Παναθηναϊκός με καρδιά και μαχητική ψυχή, υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη του ήττα (2-1) στο πρωτάθλημα και στη δεύτερη απώλεια βαθμών. Η ομάδα του Αναστασίου έκανε εξαιρετικό ματς ανασταλτικά, δέχθηκε το γκολ από απευθείας φάουλ (63' Περέιρα) και δεν απειλήθηκε παρά σε μια – δυο περιπτώσεις σε όλο το ματς, ενώ στην κόντρα ήταν... φαρμάκι με τους Ατζαγκούν και Καρέλη να χτυπάνε σε καίρια σημεία και να «καθαρίζουν» το ματς για τον Παναθηναϊκό! Ο Νιγηριανός άνοιξε το σκορ στο 51' ενώ ο διεθνής Έλληνας φορ έδωσε τη νίκη στο 79' στο «τριφύλλι».

Οι «πράσινοι», ωστόσο, εκτός από τακτική προσήλωση και έξυπνο τρόπο στις αντεπιθέσεις, έπαιξαν με καρδιά και ψυχή, μένοντας ανεπηρέαστοι από την καυτή Τούμπα – σε αθλητικά και ποδοσφαιρικά πλαίσια ωστόσο και μέσα σε πραγματική ατμόσφαιρα για ντέρμπι – αντέχοντας την πίεση του ΠΑΟΚ τόσο για το 2-1 της ανατροπής που δεν ήρθε ποτέ, όσο και για την ισοφάριση η οποία επίσης δεν προέκυψε για την ομάδα του Αναστασιάδη.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή