Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ντέρμπι με φόντο το κύπελλο Ελλάδας

Τελικός από τα παλιά απόψε στο ΟΑΚΑ (20:30) με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να κοντράρονται για τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδας, 7 χρόνια μετά το επικό παιχνίδι του 2009, στο οποίο οι Ερυθρόλευκοι είχαν κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας με 15-14 στα πέναλτι, μετά το 3-3 της κανονικής διάρκειας και το 4-4 της παράτασης.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα όλων των εποχών, ωστόσο τα δεδομένα έχουν αλλάξει αρκετά από τότε. Η Ένωση βρέθηκε για 2 χρόνια σε μικρότερες κατηγορίες, επιστρέφοντας φέτος εκεί που ανήκει και θέλει τον τίτλο για να πιστοποιήσει τη δυναμική επιστροφή της στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Θυμηθείτε στιγμές από τον μεγάλο τελικό των δύο σημερινών μονομάχων το 2009:

Ωστόσο, στο σημερινό παιχνίδι, η Ένωση αποτελεί αουτσάιντερ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες -ο Stoiximan προσφέρει τη νίκη της ΑΕΚ σε πολύ ελκυστική απόδοση-. Ως φαβορί προσφέρεται ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επιδιώκουν να κλείσουν ιδανικά τη χρονιά με ακόμη ένα νταμπλ, το δεύτερο συνεχόμενο και 4ο τα τελευταία 5 χρόνια.

Έχασε το αήττητο από την ΑΕΚ

Τα πολυαναμενόμενα (μετά από διακοπή δύο ετών) φετινά ντέρμπι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα είχαν μεγάλο πάθος και ένταση με τους “Κόκκινους” να επικρατούν 4-0 στο εντός έδρας παιχνίδι, αλλά να υποκύπτουν με 1-0 στην έδρα της ΑΕΚ, στη μοναδική ήττα τους φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θα καταφέρουν οι Ερυθρόλευκοι να πάρουν εκδίκηση για το χαμένο αήττητο φτάνοντας στον τίτλο, ή η Ένωση έχει βρει τον τρόπο και θα καταφέρει να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και στον πρώτο τίτλο της από το 2011;

Ο Stoiximan προσφέρει περισσότερες από 170 αγορές για την αναμέτρηση για να διελέξεις αυτή που σου ταιριάζει, μαζί με μία μεγάλη αποκλειστική προσφορά για όλα τα μέλη του! Ο τελικός παίζει στον Stoiximan, τα υπόλοιπα απόψε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ...