Μουντιάλ 2018: Ο Ινφαντίνο κάλεσε τα εγκλωβισμένα παιδιά της Ταϊλάνδης στον τελικό

«Μάχη» με το χρόνο δίνουν τα σωστικά συνεργεία στην Ταϊλάνδη - Bελγικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι η επιχείρηση διάσωσης των 12 αγοριών και του 25χρονου προπονητή τους θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ώρες.
Μουντιάλ 2018: Ο Ινφαντίνο κάλεσε τα εγκλωβισμένα παιδιά της Ταϊλάνδης στον τελικό
1'

Την ώρα που οι οικογένειές τους περνούν ώρες αγωνίας ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, προσευχήθηκε να πάνε όλα καλά ώστε να δουν από κοντά όλοι μαζί τον τελικό του Μουντιάλ.

Σε μία συμβολική κίνηση -δεδομένου ότι σύμφωνα με τους ειδικούς, για τον απεγκλωβισμό απαιτούνται αρκετές ημέρες- ο πρόεδρος της FIFA, κάλεσε τα 12 παιδιά με τον προπονητή τους να παρακολουθήσουν τον τελικό του Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Ιουλίου στη Μόσχα.

«Εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας ποδοσφαίρου, θα ήθελα να συμμερισθώ μαζί σας την αγωνία σας, εκφράζοντας την βαθύτατη συμπάθεια και την υποστήριξή μου προς τις οικογένειες των παικτών και του προπονητή καθώς και την αλληλεγγύη μου στους κατοίκους της Ταϊλάνδης αυτή τη στιγμή της μεγάλης ανησυχίας

Αν, όπως ελπίζουμε, ξανασυναντήσουν τις οικογένειές τους τις αμέσως επόμενες ημέρες κι εφ΄ όσον η υγεία τους επιτρέψει να ταξιδέψουν, η FIFA θα ήταν ευτυχής να τους προσκαλέσει να παρευρεθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζω ειλικρινά, να καταφέρουν να βρεθούν μαζί μας στον τελικό, που θα είναι χωρίς αμφιβολία μία μεγάλη γιορτή», ανέφερε ο Ινφαντίνο σε επιστολή με παραλήπτη τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ταϊλάνδης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή