ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE: Η «μάχη» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE: Θα «σφραγίσει» η ΑΕΚ την πρόκριση ή ο Ατρόμητος θα κάνει την μεγάλη ανατροπή;

ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE: Η «μάχη» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας
Με φόντο το εισιτήριο του ημιτελικού η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο.
1'

ΑΕΚ και Ατρόμητος κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό του Περιστερίου που βρήκε την «Ένωση» νικήτρια με 1-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς στον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι είχαν νικήσει με 1-0. Το συγκεκριμένο ματς, μάλιστα, ήταν και το πρώτο μετά την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει αρκετά ζητήματα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού, ειδικά στην άμυνα, καθώς εκτός βρίσκονται οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νίκλας Χουλτ. Στα θετικά είναι ότι ο Τάσος Μπακασέτας προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα κι αναμένεται να δώσει το «παρών».

Από την άλλη πλευρά, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κάνει την απόλυτη ανατροπή, με το έργο του να είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η ομάδα του Περιστερίου, πάντως, θα έχει ως οδηγό το αντίστοιχο παιχνίδι για τη Super League, στο οποίο είχε φύγει νικητής με 2-0 από το ΟΑΚΑ. Ο Νταμίρ Κάναντι άφησε εκτός αποστολής τον Μάντσον.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Τσόσιτς, Γκάλο, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάγια, Μπογέ, Πόνσε

Η αποστολή του Ατρόμητου: Θεοδωράκης, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Βασιλακάκης, Ρισβάνης, Κατράνης, Ρονάλντο, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Μανδάς, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκα και Ανδρέα Φωτόπουλο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή