Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αέρας» στα προημιτελικά του Ρότερνταμ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ του Λευκοφώσου, Ίλια Ιβάσκα και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rotterdam Open.

Στέφανος Τσιτσιπάς
AP Images
1'

Ο Τσιτσιπάς συνάντησε αντίσταση μόνο μέχρι τα μισά του πρώτου σετ, καθώς στη συνέχεια κυριάρχησε κόντρα στο Νο48 του κόσμου.

Ο Έλληνας τενίστας έχασε τέσσερα break points στο πρώτο σετ και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο Ιβάσκα έφτασε σε break point στο 4-4 του πρώτου σετ.

Ένα δικό του break ήταν αυτό που έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον Στέφανο, ο οποίος από εκεί και πέρα κυριάρχησε και μέχρι το φινάλε του ματς έχασε μόνο ένα game! Συγκεκριμένα, πήρε με 6-4 το πρώτο σετ κι έκλεισε το ματς, επικρατώντας στο δεύτερο με 6-1.

Στους «8» το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο οποίος απέκλεισε δύσκολα τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ (7-6, 1-6, 6-4). Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει ένα εντυπωσιακό 6-0 στις αναμετρήσεις του με τον 23χρονο Αυστραλό, τον οποίο είχε νικήσει -μεταξύ άλλων- στον τελικό του ATP Next Gen Finals, το 2018 στο Μιλάνο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίθανος Πάτρικ Ογκουνσότο: Διαφημίζει sex shop ενόψει Αγίου Βαλεντίνου (video)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή