Χιμένεθ ο «εκλεκτός»

Το σήριαλ του προπονητή στην ΑΕΚ έλαβε τέλος καθώς η διοίκηση...

Το σήριαλ του προπονητή στην ΑΕΚ έλαβε τέλος καθώς η διοίκηση της ομάδας επέλεξε τον Ισπανό πρώην τεχνικό της Σεβίλλης ,Μανόλο Χιμένεθ να είναι αυτός που θα οδηγήσει τον σύλλογο στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής συμφώνησε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας, το οποίο προβλέπει για τον ίδιο 925.000 ευρώ για το υπόλοιπο της περιόδου και 1 εκατ. ευρώ για την επόμενη σεζόν, καθώς επίσης και σημαντικά μπόνους (500.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος ή εισόδου στους ομίλους του Champions League, 100.000 ευρώ για κατάκτηση Κυπέλλου και 75.000 ευρώ για πρόκριση στους «32» του Europa League).

Μαζί του θα έχει τρεις συνεργάτες, τον Χεσούς Καλντερόν (βοηθός), τον Χουάν Λοθάνο (γυμναστής) και το Μιγκέλ Μορίγια (ψυχολόγος που θα συμμετέχει στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις), που είχαν δουλέψει μαζί του στη Σεβίλλη.

Ο 46χρονος τεχνικός θα εφαρμόσει στην ΑΕΚ τα δύο συστήματα που είχε καθιερώσει και στη Σεβίλλη, το 4-4-2 και το 4-2-3-1, όπως είπε στον Σταύρο Αδαμίδη στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο.