Ρονάλντο:«Ας νικήσει ο καλύτερος. Η Ρεάλ!»

Για τον πιο αναμενόμενο αγώνα της χρονιάς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Κάμπ Νου» στο πλαίσιο της...

Για τον πιο αναμενόμενο αγώνα της χρονιάς μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Κάμπ Νου» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος μίλησε (ξανά) ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Αρχικά, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε για τη σημαντικότητα αυτού του αγώνα λέγοντας ότι:
«Παρόλο που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, είναι απλά ένα ακόμη ματς. Βρισκόμαστε ένα βαθμό μπροστά τους, θα είναι ένα πολύ δύσκολος αγώνας και παρόλα αυτά έχω την αίσθηση, ότι εμείς θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι τελικός. Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς να παιχτούν»,
είπε αρχικά ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» και στη συνέχεια ανέφερε:
«Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα για να την κερδίσεις. Είναι η ίδια ομάδα εδώ και αρκετά χρόνια και ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Βρίσκονται μαζί μας στο «κυνήγι» του πρωταθλήματος. Δουλεύουμε σκληρά και αρκετά καλά. Ξέρουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και γι’ αυτό θα γίνει ένας καλός αγώνας».

Στη συνέχεια, ο διεθνής Πορτογάλος στάθηκε στο διαφορετικό στιλ παιχνιδιού των δύο ομάδων τονίζοντας:
«Είμαστε δύο διαφορετικές αλλά τόσο ίδιες ομάδες. Και οι δύο είμαστε καλοί, βρισκόμαστε στο κυνήγι του πρωταθλήματος αλλά παίζουμε εντελώς διαφορετικά. Εμείς προσπαθούμε να φτάσουμε στην αντίπαλη περιοχή και να τελειώσουμε τη φάση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε την ταυτότητά μας, δεν μιμούμαστε κανέναν και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε γιατί μας φέρνει καλά αποτελέσματα».

Ολοκληρώνοντας, ο Ρονάλντο δεν μπορούσε να μην μιλήσει για τον προπονητή του στη Ρεαλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο για τον οποίο υπογράμμισε πως:
«Είναι ευχαρίστηση και τιμή να δουλεύεις με έναν προπονητή της ελίτ ο οποίος τα έχει κερδίσει όλα. Ελπίζω ο Μουρίνιο να χρησιμοποιήσει όλη του την εμπειρία και να φέρει τίτλους στη Μαδρίτη. Ας κερδίσει το «clasico» η καλύτερη ομάδα και η καλύτερη θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης!»