Επέστρεψαν τα χαμόγελα στη Λίβερπουλ

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την πώληση της Λίβερπουλ εξέφρασε...

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την πώληση της Λίβερπουλ εξέφρασε ο Ρόι Χότζον στα αγγλικά Μέσα. Η πρόταση της "New England Sports Ventures" ήρθε να δώσει «ανάσα» στο σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και ο τεχνικός των «κόκκινων» θα μπορέσει πλέον να εργαστεί χωρίς την πίεση του προηγούμενου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

«Γνωρίζω πόσο δύσκολο ήταν για το συμβούλιο να ετοιμάσει την αγοραπωλησία. Ξέρω πως δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα καθώς οι ιδιοκτήτες του συλλόγου έχουν διαφορετική άποψη σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να γίνει η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Τώρα κατά πόσο ήταν εφικτό ο σχέδιο των Αμερικανών δεν είμαι σε θέση να απαντήσω», δήλωσε ο 62χρονος προπονητής.

Για τα προβλήματα που προέκυψαν στην ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών ο Χότζον τόνισε: «Πιστεύω πως θα τελικά θα πραγματοποιηθεί αυτό που συμφωνήθηκε εξαρχής και η ομάδα μας θα αλλάξει ιδιοκτησία».

Οι νέοι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ δεν έχουν σκοπό να προβούν σε μεγάλες αλλαγές με την άφιξη τους στο Ανφιλντ και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να απολύσουν τον Χότζον, ο οποίος θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα και να δείξει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.