Χιμένεθ: «Νίκη αφιερωμένη στον κόσμο»

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το νικητήριο παιχνίδι της ομάδας του, ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα...

2'

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το νικητήριο παιχνίδι της ομάδας του, ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα δεμένος με την ΑΕΚ. Ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τα καλύτερα λόγια.

«Αφιερώνω τη νίκη σε έναν μικρό φίλο της ΑΕΚ, που μας έστειλε ένα γράμμα και το διαβάσαμε στα αποδυτήρια. Μας καλούσε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και το κάναμε. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας. Θέλουμε να είναι πάντα κοντά μας και να είμαστε μία οικογένεια, στις νίκες αλλά και στις άσχημες στιγμές».

Και συμπλήρωσε:
«έρθει ο Δεκέμβριος η ομάδα πρέπει να κάνει μια στροφή. Πριν το Δεκέμβριο η ομάδα έχει κάνει τα πρώτα βήματα για να αλλάξει. Έχουμε πάει σε ένα νέο προπονητικό κέντρο, ανανεώσαμε με τον Σκόκο και προσπαθούμε να κρατήσουμε και τους άλλος παίκτες, ενώ θέλω να ζητήσω μία προσπάθεια από τη διοίκηση και τους μετόχους για την ενίσχυση της ομάδας. Αν θέλουμε να παλέψουμε ισάξια για τον τίτλο, πρέπει να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες, χωρίς όμως να υποβαθμίζουμε το υπάρχον ρόστερ και να υποθηκεύσουμε το μέλλον της ομάδας».

Ο Μανόλο Χιμένεθ έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του Ερνέστο Βαλβέρδε:
«Για μένα σαν ποδοσφαιριστής ήταν ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με ποιότητα και ευφυΐα, αλλά και σαν προπονητής πάντα κάνει πολύ δύσκολο το έργο μου, γιατί είναι πολύ καλός στη στρατηγική. Όταν πρέπει να πω κάτι κακό για έναν συνάδελφο, σωπαίνω.
Αν πρέπει να μιλήσω για έναν προπονητή σαν τον κ. Βαλβέρδε, θα σας πω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Σήμερα θα είναι σίγουρα λυπημένος και να είστε σίγουρα πως θα υποφέρει περισσότερο από όλους. Στον Ολυμπιακό να ξέρουν ότι έχουν τον καλύτερο προπονητή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή