Στο «χορό» για Σισέ και η Φούλαμ

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού «France Football» είχε αναφέρει ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ...

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού «France Football» είχε αναφέρει ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Αστον Βίλα, αφού αποτελεί «διακαή πόθο» του Ζεράρ Ουγιέ. Σήμερα, μια άλλη ιστοσελίδα, η www.footmercato.net, εμπλέκει ακόμη έναν αγγλικό σύλλογο στο «κυνήγι» του Γάλλου επιθετικού των «πρασίνων», επικαλούμενη δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Ο δεύτερος «μνηστήρας» είναι η Φούλαμ, που αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην πρέμιερ λιγκ και ο τεχνικός της, Μαρκ Χιουζ, βλέπει στο πρόσωπο του Σισέ τη λύση στην επιθετική δυστοκία της ομάδας του. Ο Γάλλος σκοράρει ακατάπαυστα στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον μάνατζερ των «Κότατζερς», οι οποίοι βιώνουν μία δύσκολη περίοδο (17οι στην κατάταξη της πρέμιερ λιγκ).

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, σύντομα θα πρέπει να αναμένεται μια προσφορά στον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ «πολιορκείται» στενά για να επιστρέψει στα γήπεδα του Ηνωμένου Βασιλείου. «Κάθε μέρα που περνά και κάθε γκολ που σημειώνει τον φέρνει πιο κοντά στην επιστροφή στην πρέμιερ λιγκ. Αυτό που μένει να προσδιοριστεί είναι το όνομα του συλλόγου» καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: AΠΕ