Χιμένεθ: «Ξεχνάμε την Ευρώπη και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε, από τους παίκτες της ΑΕΚ προσήλωση στον αγώνα της Κυριακής.....

1'

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε, από τους παίκτες της ΑΕΚ προσήλωση στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι προκειμένου να δοθεί συνέχεια στις σημαντικές νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Χάιντουκ.

«Ξεχάσαμε ήδη την Ευρώπη και σκεφτόμαστε τον Ατρόμητο. Έχουμε δύο σερί νίκες και πρέπει να τις κάνουμε τρεις, τέσσερις, πέντε… Πρέπει να χτίσουμε ένα σερί. Δεν κάνουμε τίποτα αν φέρουμε ισοπαλία την Κυριακή», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός τεχνικός, που για το προσεχές ματς δεν υπολογίζει σίγουρα στον Τζεμπούρ και εκτός απροόπτου στον Καφέ.

Εξάλλου, την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ έκανε χθες ο Ζερόμ Ροτέν, αλλά λόγω του χαλαρού προγράμματος που ακολούθησαν όσοι έπαιξαν απέναντι στη Χάιντουκ δεν ήταν δυνατό να βγουν συμπεράσματα για την αγωνιστική του κατάσταση. Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ θα δώσει και σήμερα «εξετάσεις» ενώπιον του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι πιθανό να βγάλει άμεσα το πόρισμα. Άλλωστε ο 32χρονος άσος έχει βγάλει εισιτήρια επιστροφής για την πατρίδα του για το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή