«Γκάζια» Χιμένεθ στους παίχτες

«Άστραψε και βρόντησε» ο Μανόλο Χιμένεθ πριν από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε δριμύτατες...

1'

«Άστραψε και βρόντησε» ο Μανόλο Χιμένεθ πριν από την σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, για την αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν στον χτεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο. «Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:
«Αυτό που βλέπω είναι ομάδα; Δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω ότι μιλάω σε μικρά παιδιά. Άλλα κάνουμε στις προπονήσεις και άλλα όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Που έχετε το μυαλό σας, δεν μπορώ να καταλάβω. Πάλι χάσαμε ένα ημίχρονο, όπως έγινε και με τον Πανιώνιο. Συνέλθετε».

Μέσα σε όλα αυτά, προκύπτουν και νέα αγωνιστικά προβλήματα, τόσο από τραυματισμούς, όπως του Σάχα και του Λεονάρντο, και που έρχονται να προστεθούν σε αυτόν του Τζιμπούρ, όσο και από κίτρινες κάρτες, καθώς οι Γρηγόρης Μάκος και Κώστας Μανωλάς συμπλήρωσαν χτες το όριο. Όπως αποφάσισε ο Χιμένεθ, ο πρώτος θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή και ο δεύτερος σε αυτό της 16ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή