Το εναλλακτικό πλάνο του Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να κάνει τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής ομάδας...

Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να κάνει τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Εθνικής ομάδας για τον αγώνα της Τρίτης με το Ισραήλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:45). Ο λόγος είναι ότι θα απουσιάσουν ο Βασίλης Τοροσίδης, ο Αλέξανδρος Τζιώλης ενώ υπάρχει ενδεχόμενο αλλαγής και στη θέση του επιθετικού.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Λετονία ο Πορτογάλος είχε δηλώσει πως θα χρησιμοποιήσει τον Λουκά Βύντρα στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού ο Τοροσίδης συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το επόμενο ματς.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τζιόλη, όλα δείχνουν ότι θα την καλύψει ως μοναδικός καθαρόαιμος αμυντικός μέσος ο Κατσουράνης. Και στη θέση του Κατσουράνη (μέσα δεξιά στα χαφ) θα πάει λογικά ο Παντελής Καφές. Ο 55χρονος προπονητής κάλεσε τον Μάκο και τον Μανιάτη για να έχει περισσότερες επιλογές για να καλυφθεί η συγκεκριμένη απουσία.
Εν τω μεταξύ, ο Σάντος αντιμετωπίζει δίλλημα για τον παίκτη που θα καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή υπάρχει «κόντρα» ανάμεσα στον Σαλπιγγίδη και τον Μήτρογλου, με φαβορί τον πρώτο.

Παράλληλα, δύσκολα ο Λυμπερόπουλος θα προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με το Ισραήλ. Ο τραυματισμός στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στον αγώνα της ΑΕΚ με τη Skoda Ξάνθη τον έχει αφήσει πίσω κι όσο περνούν οι μέρες και δεν μπαίνει σε φουλ πρόγραμμα οι πιθανότητες μειώνονται. Από την πλευρά του, ο Καραγκούνης έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από τη φάση στο τρίτο λεπτό, ωστόσο κι αυτός αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά την Τρίτη. Ο Φερνάντο Σάντος θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα εναντίον του Ισραήλ τη Δευτέρα και ώρα 14:15 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».