Η ομάδα - κολοσσός που… βοηθάει στην επανάσταση των Σαουδαράβων!

Η ομάδα - κολοσσός που… βοηθάει στην επανάσταση των Σαουδαράβων!
3'

Το καλοκαίρι, ως είθισται, είναι καυτό και δεν αναφερόμαστε μονάχα στη ζέστη που έχει στη χώρα μας, αλλά και στο μεταγραφικό παζάρι του ποδοσφαίρου!

ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις για την εφαρμογή της betsson σε στοίχημα και καζίνο live! Με οδηγίες εγκατάστασης!

Το πολύκροτο σήριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ και της φυγής του ή όχι από την Παρί Σεν-Ζερμέν με πιθανό προορισμό τη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, καλά κρατεί, τη στιγμή που το ενδιαφέρον στρέφεται επίσης, στις εντυπωσιακές κινήσεις που πραγματοποιούν οι διοικούντες των ομάδων στη Σαουδική Αραβία.

Την αρχή έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και αποδέχτηκε την πρόταση της Αλ-Νασρ ώστε να παίξει στην Saudi Pro League.

Είναι εμφανής πλέον η επίδραση του Πορτογάλου στις επιλογές ολοένα και περισσότερων αστέρων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, να μετακομίσουν στη Σαουδική Αραβία.

Μια ματιά στα ονόματα όσων έχουν ήδη υπογράψει τα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους ή είναι με το στυλό στο χέρι για να το πράξουν, φανερώνουν την… επανάσταση που επιχειρούν οι Σαουδάραβες, φέροντας ένα ισχυρό πλήγμα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Η πρώτη που… απάντησε στην Αλ-Νασρ και την απόκτηση Ρονάλντο, είναι η Αλ-Ιτιχάντ, η οποία έκανε το μεγάλο “μπαμ” με τον Καρίμ Μπενζεμά. Δεν είναι και λίγο να πείσεις τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, να αφήσει την ισπανική πρωτεύουσα έπειτα από 14 χρόνια για να παίξει εκτός Ευρώπης.

Μετά τον Μπενζεμά, η Αλ-Ιτιχάντ απέκτησε ακόμα έναν σπουδαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή, τον Εν’Γκολο Καντέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι.

Οι “Μπλε” του Λονδίνου αποτελούν τον κοινό παρονομαστή για τους παίκτες προσπαθούν να δελεάσουν οι Σαουδάραβες και έχουν ήδη στα σκαριά τρεις ακόμα πολύ σημαντικές κινήσεις.

Ο κεντρικός αμυντικός Καλιντού Κουλιμπαλί αποδέχτηκε την πρόταση της Αλ-Χιλάλ. Επίσης, ο τερματοφύλακας Εντουάρ Μεντί αναμένεται να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να υπογράψει στην Αλ-Αχλί.

Περιμένετε… η λίστα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αφού και ο Χακίμ Ζιγές αποφάσισε να γίνει συμπαίκτης με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να μετακομίσει στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ-Νασρ.

Μπορεί να μην ανήκει στην Τσέλσι, αλλά προκάλεσε την ίδια έκπληξη η απόφαση του Ρούμπεν Νέβες, να αφήσει την Γουλβς στα 26 του χρόνια και να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ-Χιλάλ.

Οι δευτεραθλητές πέρυσι της Saudi Pro League, θέλουν να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο και να χτυπήσουν τον τίτλο τη νέα χρονιά, γι’ αυτό κι επιχειρούν να πείσουν και τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς να παίξει στην Αλ-Νασρ. Ο επί σειρά ετών μέσος της Ίντερ, αποχωρεί από το Μιλάνο και αξιολογεί τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Το δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται να βρει αλλού τα εκατομμύρια που του προσφέρουν στην Αλ-Νασρ.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία προσέγγισαν και τον Ρομέλου Λουκάκου το προηγούμενο διάστημα, ωστόσο, εκείνος δεν επιθυμεί να παίξει εκτός Ευρώπης. Ο Βέλγος ανήκει στην Τσέλσι, από την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, στην Ίντερ.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε ότι ενδιαφέρει τους Σαουδάραβες, δίχως να γνωστοποιηθεί περί ποιας πρόκειται, είναι ο Τόμας Πάρτεϊ που δεν υπολογίζεται από τον Μίκελ Αρτέτα στην Άρσεναλ.

Το σίγουρο είναι ότι οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν ξεκινήσει ήδη την ποδοσφαιρική τους επανάσταση και “κλέβουν” παίκτες από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, διατηρώντας ως βάση την.. Τσέλσι που είναι αναγκασμένη να πουλήσει παίκτες λόγω του Financial Fair Play (FFP).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή