Ενίσχυση περιμένει ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει την ανταπόκριση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο αίτημά του....

3'

Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει την ανταπόκριση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο αίτημά του για μεταγραφική ενίσχυση. Οι οικονομικές δυνατότητες είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες, ωστόσο ο Ανδαλουσιανός προπονητής περιμένει έμπρακτα τη στήριξη των μετόχων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους χρηματοδότες της ομάδας, Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν αν θα στηρίξουν και σε ποιο βαθμό την επένδυση που έκαναν με την πρόσληψη του Μανόλο Χιμένεθ και των συνεργατών του. Μεταγραφές θα γίνουν σίγουρα (τουλάχιστον δύο) στην χειμερινή περίοδο, αλλά αυτό που περιμένει να διαπιστώσει ο προπονητής της ΑΕΚ είναι από ποιο… ράφι θα ψωνίσει.

Ψάχνουν για χορηγό

Σε αναζήτηση χορηγού για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, προκειμένου να μειωθεί το κόστος ενοικίασης και λειτουργίας του για το σύλλογο, βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης. Για το λόγο αυτό ταξίδεψε με τον συνεργάτη του, Γιώργο Κωνσταντινίδη, στην Κύπρο, όπου φέρεται να είχε επαφές με υποψήφιο χορηγό. Μάλιστα αναπτύχθηκε φημολογία πως έγιναν συζητήσεις με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Από σήμερα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα είναι και πάλι στη βάση του για να ασχοληθεί με τα φλέγοντα ζητήματα της ομάδας, δίνοντας προτεραιότητα στην ανανέωση συμβολαίων των Τζεμπούρ και Μπλάνκο.

Πρόκριση στο Κύπελλο

Έχοντας μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και με την πρόκριση στο Europa League να χάνεται με άδοξο τρόπο, μοναδική διέξοδος για την ΑΕΚ αποτελεί ο θεσμός του Κυπέλλου. Για να μην μείνει, λοιπόν, εκτός και αυτού του στόχου ολοκληρώνοντας μία καταστροφική εβδομάδα, η «Ένωση» θέλει οπωσδήποτε την πρόκριση την ερχόμενη Πέμπτη στην «AEL FC Arena» κόντρα στη Λάρισα. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γρηγόρη Μάκο, ωστόσο αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γκέντσογλου και Λαγού.

Ενδιαφέρον για Γκέντσογλου, Μανωλά

Μπορεί ο Σάββας Γκέντσογλου να ήταν από τους χειρότερους παίκτες της ΑΕΚ στην ήττα από τον Ηρακλή, ωστόσο ο 20χρονος αμυντικός μέσος κέντρισε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Κολωνίας. Για χάρη του νεαρού ποδοσφαιριστή βρέθηκαν σκάουτερ της ομάδας στο Καυτανζόγλειο. Σε περίπτωση που έρθει πρόταση στα γραφεία της ΑΕΚ για την παραχώρησή του, σίγουρα θα συζητηθεί, καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής με την ελπίδων δεν θεωρείται βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας και ταυτόχρονα η ΑΕΚ μπορεί να εισπράξει ένα σεβαστό ποσό για την πώλησή του.

Την ίδια ώρα το ενδεχόμενο να αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη Σέριε Α' η Αταλάντα έχει κάνει τον σύλλογο του Μπέργκαμο να κινηθεί μεταγραφικά από τώρα, έτσι ώστε να έχει έτοιμους στόχους για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Άνθρωποι της ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Ζενίτ, με τον Κώστα Μανώλα να κερδίζει τα καλύτερα σχόλια. Η Αταλάντα θα συνεχίζει να παρακολουθεί την εξέλιξη του 19χρονου αμυντικού και όπως αναφέρεται έχουν ήδη ρωτήσει σχετικά με το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ο ίδιος ο Μανωλάς ωστόσο «κλείνει» τα αυτιά του και προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας, σύμφωνα με το κοντινό του περιβάλλον.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή