Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος το ορίζει ο δυνατός»

Παναθηναϊκός AKTOR: Στη διαδικασία της κλήρωσης, αλλά και των τελικών αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον ορισμό των διαιτητών για το Game 5 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Το τέλος το ορίζει ο δυνατός»
2'

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε το «παρών» στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπου η ΚΕΔ προχώρησε στον ορισμό των διαιτητών για τον 5ο και τελευταίο τελικό της Basket League.

Πρόκειται για τους Γιώργο Πουρσανίδη, Ηλία Καρπάνο και Γιώργο Κατραχούρα που πήραν το… χρίσμα για τον τελευταίο τελικό. Το «παρών» στη διαδικασία έδωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από τους Σάββα Αρώνη, Δημήτρη Κοντό, Σταύρο Ντίνο και Μαργαρίτα Θάνου.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για τη διαδικασία, και όχι μόνο. «Ξαναβρεθήκαμε εδώ πέρα να ακούσουμε με ποιο τρόπο θα γίνει η κλήρωση/ορισμός. Έγινε ο ορισμός, βγήκαν τρεις διαιτητές, εμείς περισσότερο ήρθαμε να παρακολουθήσουμε την διαδικασία γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της ΚΕΔ και στους ανθρώπους της ΕΟΚ», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι χθες είδε όλη η Ελλάδα, όλοι καταλάβαμε. Εμένα αυτό που με ικανοποιεί και αποτελεί την μεγαλύτερη νίκη είναι να λαμβάνω μηνύματα από ατελείωτους Ολυμπιακούς σήμερα και λένε «δεν την θέλαμε την χθεσινή νίκη», να μπαίνω στα social media και να βλέπω από ανθρώπους γνωστούς του Ολυμπιακού, είτε οργανωμένους στην Θύρα 7, είτε απλά γνωστούς φιλάθλους του Ολυμπιακού πως «ούτε με 100-0 δεν μπορούσαμε να τους κερδίσουμε. Να κοιτάξουμε τα χάλια μας και όχι να τα βάζουμε με τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο. Για εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη».

Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε: «Όποιοι διαιτητές και να έρθουν αύριο έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, στην ομάδα μας, στον υπέροχο κόσμο μας που μας έχει στηρίξει από την πρώτη μέρα και είμαι βέβαιος ότι και αύριο θα μας στηρίξει με την φωνή του και μόνο για να αποδείξουμε ακόμα μία φορά ποιος είναι ο Παναθηναϊκός. Ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Ή μάλλον συγγνώμη η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος τουλάχιστον ακόμα. Και ένα τελευταίο, το τέλος το ορίζει ο δυνατός».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή